Новости

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

mart01

  На 01.03.2014 година се отвари нашиот нов салон...Повеќе


maj 01

  На 01.05.2012 година ... Акција за распродажба на Smart Box...Повеќе


27

  На 27.03.2012 година ... ПЛАТИН на саемот за мебел 2012...Повеќе


sep

  На 26.09.2011 година излезе новиот каталог на Platin... Повеќе
slika pocetna

Партнери

logo adya

You are here