Контакт

Platin - furniture accessories

Адреса:
локација 1:
2 2650 322
ул. 30 бр.51,
Бутел, 1000 Скопје
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: локација 1 - 02 2650 322 / локација 2 - 02 3121 270
Факс: +389 22 650 322
Број на мобилен телефон: +389 70 792 007

Информации: локација 2
02 3121 270
Керамидница, 1000 Скопје
Македонија

You are here