Platin - furniture accessories

za nas_slika

 Platin е фирма, дел од групацијата Adya Metal која е присутна во шест земји Турција, Романија, Бугарија, Босна, Србија и Македонија.

img 0170

Platin се занимава со продажба на сите видово оков за мебел. Оваа фирма е сестра на фирмата Балкан која се наоѓа во Истамбул со традиција од 35 години. Наши доставувачи се познати фирми од Турција, Италија, Кина, Тајван и други. Фирмата се наоѓа во Бутел, Скопје –Север, веднаш до заобиколницата.Располага со работен простор од околу 2000 м2.

dva2Со цел секогаш да ги задоволиме желбите на нашите купувачи, располагаме со најдобри и најмодерни модели, од сите видови механизми како и оков за мебел. Целиот наш асортиман е изложен во нашиот изложебен салон на истата локација. За максимално да ја добиеме вашата доверба располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

 

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

You are here