Нов каталог

На 26.09.2011 година излезе новиот каталог на Platin. Ова издание од 230 страни и 20 поделби го претставува нашиот богат асортиман на оков за мебел и додатоци. Во него ќе откриете повеќе од 500 нови производи вклучувајќи и шеми за монтирање. Ако сакате да го добиете нашиот каталог, ве молиме обратете се во нашите канцеларии.

You are here