Добродојдовте

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

Нова продавница

На 01 Март 2014 се отвори нашата втора продавница за оков за мебел. Веќе на подостапно место за сите посетители. Новата адреса е ул. Романија бр. 24, веднаш спроти ресторан Дојрана - Керамидница.. Тука Ќе најдете се Што ви е потребно за вашиот дом. Располагаме со огромен број на разновидни рачки, ногарки и тркалца како и секаков друг оков за мебел. Повелете посетете не на новата локација.  Контакт телефон: 3121270

platin-slika

You are here