Добродојдовте

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

ПЛАТИН на саемот за мебел 2012

Платин ке биде изложен на Скопскиот саем за мебел кој ќе се одржи од 27 Март до 1 Април. Повелете посетете не во втората хала.

You are here