Добродојдовте

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

ПЛАТИН на саемот за мебел 2012

Платин ке биде изложен на Скопскиот саем за мебел кој ќе се одржи од 27 Март до 1 Април. Повелете посетете не во втората хала.

Акција Smart Box (Tandem Box)

Отпочна акција за распродажба на Smart Box (Tandem Box) - Самет по неверојатни цени. Дојдете за да се уверите . Ве очекуваме.

Нова продавница

На 01 Март 2014 се отвори нашата втора продавница за оков за мебел. Веќе на подостапно место за сите посетители. Новата адреса е ул. Романија бр. 24, веднаш спроти ресторан Дојрана - Керамидница.. Тука Ќе најдете се Што ви е потребно за вашиот дом. Располагаме со огромен број на разновидни рачки, ногарки и тркалца како и секаков друг оков за мебел. Повелете посетете не на новата локација.  Контакт телефон: 3121270

platin-slika

Отворање на изложбен салон

На 20.10.2011 година се отвара нашиот нов салон за сите видови оков за мебел и додатоци со локација “Александар Урдаревски” бб. Повелете да се запознаете со сите производи со кои располагаме.

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 2

You are here